Portal

Blogg Topplista

lördag 10 december 2011

Snabbmat

Matställen finns det gott om i Umeå och mer har det kommit. Kebabnekajse har jag ätit på en gång och där var det bra mat. Åt en kycklingrulle. Big boy som öppnat på strömpilen har jag inte ätit på men verkar vara liknande hamburgare som på sibylla? Eller?
Såg på stan vid indiska att kebabhouse ska öppna också. Snabbmatställen finns det hur mycke som helst av. Ingen som funderar på öpnna nått annat lite mer unikt?

Går man inte ut på restaurang och vill ha något ätbart på stan så blir det oftast den här: Vad är du sugen på, pizza eller hamburgare? Är ju tyvärr dålig på äta salladsbufé eftersom jaginte tycker att det är så mättande plus att man blir hungrig lika fort igen.

Idag bjöd Johan på pizzabufé på rhodos och efter det träffade vi upp svärmor och Åke som ville bjuda oss på kinarestaurang. Typiskt att vi hade nyätit då. Varsin efterrätt fick vi iallafall i oss.  Theodor som vi varit barnvakt åt från torsdagen tills idag har nu åkt hem till Janita och Erik igen.. Tomt känns det. Tröstar mej med lite glögg i soffan ikväll.
Im a foodlover ;)

Suddig bild men här får Theodor frukost

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar