Portal

Blogg Topplista

måndag 21 januari 2013

Still here

Den här jävla rs förkylningen stal Theos aptit så han vill inte äta.
Några klunkar sen trycker han bort flaskan.
Fanns ingen annan utväg än att sätta en sond så han får i sig nånting.
Tur att han är så otroligt nöjd och glad fast han är sjuk.
Vi fick en tuff tid med sjukhus men den lättsammaste bebisen utan tvekan när det kommer till att vara nöjd och glad.
 
 
Från det till en helt annan sak så måste jag lägga ut detta som nån hade lagt ut på facebook, haha jobbigt läge..
 

Tonårspojkar som '"dockade"

Intensivt sökande

Två tonårspojkar från Boden ligger sedan i fredags kväll på intensivvårdsavdelningen på Bodens lasarett, där deras tillstånd beskrivs som kritiskt.
Pojkarna, båda 17 år gamla, anmäldes i måndags försvunna av sina föräldrar och efter en veckas intensivt sökande av bland annat Facebookgruppen ?Missing People? fann man så tillslut pojkarna i en städskrubb inne på en högstadieskola i Boden.
-Vi hittade pojkarna uttorkade och i väldigt dåligt skick, förklarar polismästaren Börne Hjulmust.

Kunde inte komma loss

Enligt polisen har pojkarna under måndagen gått in i städskrubben på högstadieskolan och ?dockat? med varandra.
-Alltså, när två pojkar ?dockar? med varandra så för man ollonen mot varandra och man turas om att rulla över förhuden över varandras penisar, förklarar Börne och ritar pedagogiskt på ett papper så Nyheterna Sverige förstår.
De två pojkarna hade oturen att det uppstod ett vakuum mellan penisarna och när väl ?dockningen? var klar kunde man inte komma loss från varandra.
-Pojkarna blev ju jättenervösa och visste ju inte vad dom skulle göra, dom tordes ju inte ropa på hjälp och inte heller kunde dom springa till skolsköterskan eftersom dom satt ihop på ett jobbigt vis, säger polismästaren Börne Hjulmust.
-Dom skämdes och blev kvar inne i städskrubben hela veckan, tillägger Börne.

Dom ville nog vara ifred?

Pojkarna försökte under veckan på alla möjliga vis komma loss ur den lufttäta ?dockningen? men tillslut tappade de orken och svimmade av inne i städskrubben. Det var en utav skolans vaktmästare som tillslut anmälde tills skolans rektor var pojkarna fanns. Polisen har nu på lösa grunder anhållit vaktmästaren.
-Jo, men jag såg ju till dom varenda dag när jag gick för att hämta sopkvasten, dom stod ju där och tokrunkade mot varandra bakom ett skåp och lät upprörda, jag ville ju inte störa eftersom dom nog ville vara ifred, hälsar vaktmästaren, som helst vill vara anonym, via sitt rättsliga ombud, populäradvokaten Gerte Schinnilou.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar